Ammattikeittiön rasvakanavien puhdistus

Ammattikeittiön rasvakanavien puhdistus

Plansell puhdistaa ammattikeittiöiden rasvakanavat

Heinäkuun helleviikosta oli jäljellä vain muisto, kun Plansellin Jere ja Niko pakkasivat pakun kyytiin Lifa Airin ilmanvaihtokanavien nuohousvehkeet ja suuntasivat puhdistamaan Vierumäen Golf Paviljongin grillin rasvakanavia. Etenkin kesäisin grilli on kovassa käytössä ja rasvakarstaa kertyy kanaviin väistämättä. 

Ammattikeittiön rasvakanavien nuohous

Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää hygienian ja paloturvallisuuden vuoksi. Lain mukaan rasvakanavat on nuohottava vähintään kerran vuodessa ja kovassa käytössä olevissa keittiöissä tarpeen vaatiessa useamminkin. Säännöllisellä ammattikeittiön puhdistuksella ehkäistään rasvapaloja ja kanavat sekä kiinteistön muut rakententeet pysyvät siisteinä ja ehjinä. 

Rasvakanava on keittiön ilmanvaihtokanava, jonka kautta poistuu keittiön käryt ja tuoksut. Nuohouksen yhteydessä puhdistetaan myös poistoilmapuhaltimet tai huippuimurit. Kokkaamisessa käytettävä rasva kerääntyy ja pinttyy helposti hormien seiniin. Hormiin kertynyt rasva on tulenarkaa ja se heikentää koko rakennuksen paloturvallisuutta.

Rasvakanava nuohotaan, kun keittiö ei ole käytössä. Plansellin nuohoojat puhdistavat rasvakanavat karkeilla harjoilla ja tehokkailla kemikaaleilla. Saat työstä puhdistustodistuksen, jossa kerrotaan minä päivänä ja millä välineillä puhdistus on suoritettu. Näin sinulla on esittää tarvittaessa isännöitsijälle ja palotarkastajalle todistus tehdystä nuohouksesta. 

Ja puhtaassa sekä paloturvallisemmassa keittiössä valmistuu jälleen monenlaiset herkut.

Ota yhteyttä ja tilaa ammattikeittiöösi rasvakanavien puhdistus.