Ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus

Puhdas sisäilma edistää perheesi terveyttä ja viihtyvyyttä. Nyt on aika tilata ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus, sillä etenkin talvella vietämme suurimman osan ajasta sisätiloissa. Älä kärsi huonosta sisäilmasta, tilaa ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus. Iv-nuohouksen hinta alkaen 240 €. Soita ja pyydä tarjous!

Rakennusten ilmanvaihtokanaviin kertyy monenlaista epäpuhtautta, kuten pölyä, siitepölyä ja esimerkiksi vilkasliikenteisillä alueilla liikenteen nokea. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksella varmistat:

  • kiinteistösi (kerrostalot, omakotitalot, rivitalot) puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman
  • talon sekä asukkaiden pysyvän terveinä
  • ilmanvaihtolaitteiden käyttöiän pitenemisen
  • kiinteistön paremman paloturvallisuuden.

Ilmanvaihtokanavien nuohouksen ja puhdistuksen lisäksi Plansellin huoltomiehet huolehtivat myös ilmalämpöpumppusi puhtaudesta ja toimivuudesta. Ilmalämpöpumpun huoltopesu alkaen 150 €. Lue lisää ja pyydä tarjous.

Ilmanvaihto- ja rasvakanavien nuohous ravintoloille, kaupoille ja teollisuudelle 

Taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden lisäksi teemme IV-nuohousta ja puhdistusta myös kaupoille, kauppakeskuksille ja teollisuudelle.

Plansell puhdistaa ammattikeittiöiden ja ravintoloiden rasvakanavat. Käytössämme on mm. tehokas Lifa Air ilmastointikanavan harjakone, jolla saadaan puhdistettua vaikeasti irtoava lika rasvakanavista. Laite soveltuu hyvin esimerkiksi suurten ravintoloiden rasvakanavien putsaukseen, jossa tarvitaan kemikaalien ja harjauksen yhdistelmää. 

Ilmanvaihtokanavien nuohouksissa ja puhdistuksissa kohdealueitamme ovat Häme, Päijät-Häme, Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. 

Soita 010 202 2980 ja pyydä tarjous iv-nuohouksesta. Voit myös jättää alla olevaan viestikenttään lyhyen kuvauksen kiinteistösi laitteista ja koosta sekä puhelinnumerosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!