Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistus

Pidämme ammattikeittiösi rasvakanavat puhtaana ja paloturvallisena. Käytössämme on mm. tehokas Lifa Air ilmastointikanavan harjakone, jolla saadaan puhdistettua vaikeasti irtoava lika helposti jopa ø 1500 mm peruskanavista ja ø 1200 mm rasvakanavista. Laite soveltuu hyvin esimerkiksi suurten ravintoloiden rasvakanavien putsaukseen, jossa tarvitaan kemikaalien ja harjauksen yhdistelmää.

Rasvakanavien puhdistus

Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää hygienian ja paloturvallisuuden vuoksi. 

Ammattikeittiöiden rasvakanavat on nuohottava lakisääteisesti vähintään kerran vuodessa ja kovassa käytössä olevissa keittiöissä tarpeen vaatiessa useammin. Säännöllisellä rasvakanavien nuohouksella ehkäistään rasvapaloja ja kanavat sekä kiinteistön muut rakententeet pysyvät siisteinä ja ehjinä.


Rasvakanavat nuohotaan, kun keittiö ei ole käytössä. Plansellin nuohoojat puhdistavat rasvakanavat karkeilla harjoilla ja tehokkailla kemikaaleilla. 

Saat rasvakanavien nuohouksesta puhdistustodistuksen, jossa kerrotaan minä päivänä ja millä välineillä puhdistus on suoritettu. Näin sinulla on esittää tarvittaessa kiinteistön isännöitsijälle sekä palotarkastajalle todistus tehdystä rasvakanavien nuohouksesta.

Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksissa kohdealueitamme ovat Päijät-Häme, Häme, Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. 

Ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus

Plansell pitää huolta puhtaammasta sisäilmasta. Taloyhtiöiden ja yksityisten kotitalouksien lisäksi teemme ilmanvaihtokanavien nuohousta ja puhdistusta kaupoille, kauppakeskuksille sekä teollisuudelle. Lue lisää ja pyydä tarjous.