Kuinka lisäeristäminen voi parantaa omakotitalosi energiatodistuksen arvoa?

Kuinka lisäeristäminen voi parantaa omakotitalosi energiatodistuksen arvoa?

Energiatehokkuus on nykyaikaisen kodin avainsana.
Se ei ainoastaan suojaa ympäristöä vaan voi myös säästää merkittävästi asumiskuluissa vuosien varrella. Mutta mistä aloittaa, jos haluat parantaa kotisi energiatehokkuutta? Plansellin energiansäästökartoitus on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan.

Plansellin energiansäästökartoitus – polku parempaan energiatodistukseen

Plansellin kartoitus on perusteellinen tarkastus, joka mittaa nykyisen energiankulutuksen ja tunnistaa mahdolliset energiansäästökohteet. Kartoituksen avulla saat selville, miten voit tehokkaimmin parantaa energiatehokkuutta ja sitä myötä myös energiatodistuksen arvoa.

Energiatodistus on asiakirja, joka antaa tietoa rakennuksen energiatehokkuudesta ja ehdottaa keinoja sen parantamiseksi. Energiatodistuksen arvoasteikko, A:sta G:hen, kuvaa, kuinka energiatehokas talo on – A ollessa paras ja G huonoin. Tämä luokitus vaikuttaa paitsi asumiskustannuksiin, myös kiinteistön markkina-arvoon.

Plansellin simulointi – tarkka kuva energiansäästöjen vaikutuksista

Erityisen hyödyllisenä osana Plansellin energiansäästökartoitusta on ainutlaatuinen simulointityökalu, joka arvioi tarkasti, kuinka paljon erilaiset energiansäästötoimenpiteet vähentävät energiankulutusta kilowattitunteina neliömetriä ja vuotta kohden. 

Tämä antaa selkeän kuvan siitä, kuinka suuri vaikutus tietyllä toimenpiteellä on energiankulutukseen, mahdollistaen suorat säästöt investointeina euroiksi.

Kun tarkastelet esimerkiksi simuloinnin lisäeristyksen vaikutusta, simulointi osoittaa selkokielellä kWh/m²/vuosi, kuinka paljon toimenpide vähentää energiankulutusta  Tämä tieto muutetaan helposti investoinnin euromääräiseksi säästöksi, ottaen huomioon nykyiset ja tulevat energianhinnat. Ota yhteyttä ja tilaa Plansellin energiansäästökartoitus.