Kerrostalon putkiremontti eli linjasaneeraus

Putkiremontti kerrostalossa

Remontti on tehokas, kun saat kaiken yhdestä paikasta!

Kerrostalon ammattitaitoinen, ripeä ja huolellisesti viimeistelty putkiremontti edellyttää, että koko ketju linjasaneerauksen hankesuunnittelusta asuntojen asukkaiden käyttöön luovuttamiseen on yksissä käsissä. Saat meiltä kerrostalon linjasaneerauspalvelun hankesuunnittelusta valvontaan.

Linjasaneeraustiimimme koostuu kahden yhtiön konsortiosta, joiden eri alojen ammattilaiset ovat aina oikeaan aikaan työkohteessa. Nykyaikainen, pilvipalvelussa oleva projektinhallinta resursoi tehtäviä tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.


Linjasaneerauksen hankesuunnittelu


Kerrostalon putkiremontti alkaa hankesuunnittelusta.

Usein linjasaneerauksen tarve tiedetään jo muutama vuosi aiemmin. Aika kannattaa hyödyntää asukkaiden ja osakkaiden toiveiden kartoittamiseen ja niistä keskustelemiseen, jotta toiveet voidaan huomioida hankesuunnittelussa.

Millaisia toiveita viihtyisälle asumiselle on? Onko tarvetta remontoida samalla jotakin muuta? Kaipaako piha- tai parkkialue kunnostusta? Tässä vaiheessa kannattaa myös selvittää erilaisia vaihtoehtoja kerrostalon linjasaneerauksen rahoitukselle.


Linjasaneeraussuunnittelu


Yksityiskohdat merkitsevät remontin suunnittelussa.

Linjasaneerauksen suunnitteluvaiheessa remontin yksityiskohdat hiotaan kuntoon hankesuunnitelman perusteella.

Linjasaneeraussuunnittelussa huomioidaan kiinteistön ja talotekniikan laitteiden kunto sekä hankesuunnitelmassa esitetyt taloyhtiön osakkaiden toiveet. Niiden perusteella saadaan tehtyä linjasaneeraussuunnitelma sekä työselosteet, jonka jälkeen putkiremontti voidaan aloittaa.


Kerrostalon putkiremontin palvelukokonaisuutemme pähkinänkuoressa.

Palvelukokonaisuus

  • LVI-suunnittelu; LVI-insinöörimme tekevät suunnitelman ja työselosteet.
  • Tarvittavat uudet reiät putkille seiniin ja lattiaan; rakennusmiehemme hoitavat
  • Putkien ja pattereiden asennus (sekä vanhojen purku); LVI-asentajamme asentavat, esisäätävät ja tekevät painekokeet.
  • Termostaatit, linjasäädöt ja pumppu; LVI-asentaja ja insinööri säätää koko talon tasapainoon.
  • Sisäviimeistely, esim kotelointi; puuseppä ja sisäviimeistelijät. Tämä ryhmä rakentaa tarvittaessa koko wc:n tai kylpyhuoneen saunoineen uuteen loistoon.
  • Kaiken valvoo KVV-A pätevyysluokan LVI-insinöörimme ja mahdolliset rakennemuutokset rakennusmestarimme.

Kuten huomaat, kerrostalon putkiremontin voi tehdä myös fiksusti. HUOM! Tehokkain toiminta-alueemme kerrostalon linjasaneerauksissa on pääkaupunkiseutu ja Päijät-Häme.


Pyydä tarjous linjasaneeraussuunnittelusta tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Heräsikö kysymyksiä? Autamme mielellämme. Saat meihin yhteyden myös puhelimitse tai chatissa.


 
Ota yhteyttä!