Milloin on paras aika tehdä  ilmanvaihdon nuohous?

Milloin on paras aika tehdä ilmanvaihdon nuohous?

Puhdas sisäilma edistää terveyttä ja viihtyvyyttä niin kotona, koulussa kuin työpaikalla. Ajan mittaan rakennusten ilmanvaihtokanaviin kertyy monenlaista epäpuhtautta, kuten pölyä, siitepölyä ja esimerkiksi vilkasliikenteisillä alueilla liikenteen nokea. Kukaan meistä tuskin haluaa hengittää päivittäin palkeiden täydeltä ilmaa, joka voi sisältää kaikkea tätä - homesienistä, bakteereista tai kemikaalien jäämistä puhumattakaan. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen hyödyt

Nyt on paras aika tehdä ilmanvaihtokanavien puhdistus, sillä etenkin talvella vietämme suurimman osan ajasta sisätiloissa. Vaikka syys ja talvi-illat voivat tuntua pitkiltä ja pimeiltä, sisäilman ei silti tarvitse olla tunkkaista ja raskasta. Raikkaassa ilmassa viihtyy paremmin ja ajatuskin kulkee vikkelämmin. 

Ilmanvaihtokanavien nuohouksella ja puhdistuksella varmistat, että kiinteistössäsi on puhtaampi sisäilma. Näin sekä talo että sen asukkaat pysyvät terveinä.

Säännöllinen, vähintään 10 vuoden välein suoritettu IV-kanavien nuohous parantaa sisäilman lisäksi myös rakennuksen energiatehokkuutta ja paloturvallisuutta.

Ilmanvaihtojärjestelmän kunto ja ilmanvaihdon toimivuus vaikuttavat suoraan sisäilmaan ja sen laatuun. Muiden laitteiden tavoin säännöllinen huolto ja hoito pidentää myös ilmanvaihtolaitteiden käyttöikää. Ja se puolestaan tarkoittaa pitkällä aikavälillä silkkaa rahan säästöä. 

Tilaa ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus

Me Plansellilla pidämme huolta puhtaammasta sisäilmasta. Teemme kerros-, omakoti- ja rivitalojen ilmanvaihtokanavien nuohousta ja IV-koneiden puhdistusta sekä ilmalämpöpumppujen huoltopesua. Panosta puhtaampaan sisäilmaan ja tilaa ilmanvaihtokanavien puhdistus nyt. 

Klikkaa ja pyydä tarjous ilmanvaihdon nuohouksesta